Eenvoud: daar draait het om bij K1. Eenzelfde armatuur voor wand- of plafondmontage dat u in een handomdraai installeert. Waar? K1 past zowel in kantoren, scholen, openbare gebouwen, maar ook in winkels, technische ruimtes en lichte industrie. Al oogt ze fijn: de robuuste behuizing kan tegen een stootje.

 

K1 productbeeld

Visueel topniveau

K1 staat – naar goede ETAP-gewoonte – voor uitstekende lichttechnische performanties. In de signaleringsplaat zit een dotmatrixstructuur die zorgt voor een perfect uniforme uitlichting. De uniformiteit bedraagt maar liefst 1 op 1,3. Zo scoort hij een pak beter dan de minimumnorm van 1 op 10, en zelfs even goed als OLED-noodverlichting. De homogene uitlichting zorgt ervoor dat het pictogram leesbaar is vanop een afstand tot 30 meter. En dat betekent voor u: meer veiligheid en minder armaturen.

 

K1

 

Volledig gamma

Naast signalering, biedt K1 ook oplossingen voor antipaniek- en vluchtwegverlichting, die dezelfde reeksprincipes volgen: strakke vormgeving, robuuste behuizing en uitstekende prestaties. Ten slotte biedt de reeks de nodige toebehoren voor alle bijkomende montagevormen (inbouw, pendel, opbouwbekabeling, haakse wandmontage,…).

 

K1 in kantooromgeving

 

Klik hier voor een volledige productpresentatie.